Grattis, ditt köp är nu genomfört!

Vi är så glada att du går med i Younity-familjen! Vi ser fram emot att ha dig med oss!

Vill du dela dina tankar, frågor och insikter med likasinnade? Då är Commyounity något för dig

Commyounity är Younity Swedens mötesplats för dig som vill träffa människor som är på samma väg som du. Resan mot inre utveckling kan ibland kännas ensam och snårig. Men om vi kan dela den med andra så blir vi bekräftade i att vi är precis där vi ska vara just nu. Utveckling är fantastiskt och tillsammans blir vi starkare på vägen!

Men, vad är Commyounity?

 Commyounity är en del av Younity Sweden och består av ett forum där du kan diskutera med andra, olika mötesrum där ni kan ses live över Meetup, resurser för dig att ta del av i form av meditationer och andra verktyg samt större månadsmöten online tillsammans med Younity Sweden där vi ses och utforskar olika frågeställningar, lär oss om nya tekniker, träffar spännande gäster och så vidare. 

För att gå med i Commyounity måste du inte ha gått någon av våra kurser. Däremot kommer du att få rabatt på kurser om du är med. Prova på idag till ett väldigt förmånligt pris. 

Några viktiga saker innan du börjar!

Läs denna sida noggrant och följ instruktionerna.

Här har du all information du kommer att behöva för att få åtkomst till Flow Summit 2023 paket
och allt bonusmaterial. Du kommer att få ett e-postmeddelande med dina inloggningsuppgifter,
samt all information du behöver för att du ska komma igång så snart som möjligt.

Så här enkelt är det att komma igång: 

Titta på videon

Se videon ovan. Det kommer att förklara nästa steg.

Logga in

Du får dina inloggningsuppgifter för att få tillgång till din online-kurs på “Kajabi”, om du inte har ett Kajabi-konto, ännu. E-postmeddelandet skickas så snart betalningen är genomförd.

Var glad!

Nu kan du njuta av ditt köp, dina nya bekantskaper och många stora bonusar

Vanliga frågor (FAQs)

Har det gått 2 timmar och du har fortfarande inte fått ett e-postmeddelande?

Vänligen kontrollera din skräppostmapp. Om du använder Gmail bör du också kontrollera mappen ”Kampanjer” eller ”Alla e-postmeddelanden”. För bästa prestanda, spara vår e-postadress (sweden@younity.one) i dina kontakter för att kunna vara säker på att du ser våra meddelanden.

Finns det fortfarande inget tecken på vår e-post även efter att du sökt i din skräppost och kampanj-mapp?

Om du inte har fått något från oss i din inkorg efter mer än två timmar, kontakta oss på sweden@younity.one

Hur länge kommer jag att ha tillgång till Flow Summit 2023?

När du har genomfört ditt köp blir allt material permanent tillgängligt för dig. Du kommer åt dem alla videor och ljudfiler när du vill, du kan gå igenom materialet i din egen takt och se materialet och hela Flow Summit så många gånger du vill och vid den tidpunkt som passar dig bäst.

Får jag titta på Flow Summit när jag vill?

Ja, när ditt köp är genomfört har du permanent tillgång till allt material. Du kan titta när du vill, i din egen takt, och så många gånger du vill

Flow Summit 2023 är betald som en banköverföring - vad händer nu?

Du får vår e-post med bekräftelse av betalning och dina åtkomstuppgifter för Flow Summit efter att din beställning behandlats, eller så snart pengarna betalats in på Elopage-kontot. Det tar vanligtvis 3-5 arbetsdagar att gynnsamt slutföra överföringar mellan banker.