Ett speciellt bonuspaket till dig!

Lev upp till din sanna potential och stanna i flowet i resten av ditt liv med livslång tillgång till ett 40-tal Flow Summit videor och praktiska bonuskurser som kan hjälpa dig implementera lärdomarna. 

Det ultimata bonuspaketet: Hur du använder det du lärt dig

Utöver livslång tillgång till alla videor i Flow Summit 2022 får du också tillgång till unika praktiska bonuskurser som är handplockade för att hjälpa dig att implementera det du lärt dig från Flow Summit i ditt vardagliga liv.

Du får dessutom exklusiv tillgång till vår helt nya community i 3 månader. Här kan du träffa likasinnade, ta del av vår forum-funktion, vara med på gruppmöten via Zoom och bidra till att förändra världen ett steg i taget:

Att leva i överflöd

Ett liv fyllt med kärlek, överflöd och hälsa är vad som väntar dem som kan skifta sina tankar och få dem att bli verklighet. Denna grundkurs i fem delar är skapad av Louise Hays tidigare arbeten där du får lära dig hur du formar den verklighet du innerst inne vill leva. I kursen blir du guidad genom praktiska övningar som du kan börja implementera i ditt liv omgående. Kraften finns redan inom dig, du behöver bara väcka den till liv!

The Earth Keepers Spiritual Toolkit

Följ med den medicinska antropologen Alberto Villoldo och Shaman Marcela Lobos på en andlig resa in i shamanska uråldriga ritualer. Denna verktygslåda innehåller praktiska övningar som du kan implementera i ditt vardagliga liv. Verktygslådan innehåller åtta uråldriga shamanska ritualer av Alberto och Marcela, sju tips och trick att använda i ditt vardagliga liv för att stötta dig på din andliga resa och en kraftfull musikalisk meditation av världskända Estas Tonnes.

Medlemsskap i Commyounity

Commyounity är vårt splitternya forum på Younity Sweden. Det är en plats att växa tillsammans med andra människor, att stifta nya bekantskaper, gå ännu djupare i din personliga växt och framför allt en plats där DU kan skapa tillsammans med dina medmänniskor.

När du köper Flow Summit paketet så får du exklusiv tillgång till Commyounity i tre månader.

 

Transformation är inte en engångsupplevelse…

Tappa inte glöden som tändes inom dig när du deltog i Flow Summit 2022! Fortsätt din att resa djupt inom dig med hjälp av några av våra bästa mentorer och praktiska övningar. 

Livslång tillgång till Flow Summit 2022 bonuspaket:

Få det alla videor från Flow Summit 2022 OCH allt extra bonusmaterial idag! 

Till ett värde av 746 € får du nu tillgång till specialpriset 97 €

ELLER betala två delbetalningar för endast 49 €.

Flow Summit 2022 bonuspaket:
En andlig verktygslåda för ett vardagsliv i flow!

Livet har en tendens att hålla oss på tårna. Ena dagen kanske vi utmanas av känslor av ilska eller sorg och den andra dagen kanske vi ställer oss frågande till syftet med livet. Oavsett vilka utmaningar du står inför på din livsresa – det finns alltid en mentor som kan ge dig den vägledning du behöver!

Det är därför vi har skapat  is why we created the Flow Summit bonuspaketet, så att du kan ha tillgång till all kunskap när du behöver den som mest! 

Och bäst av allt är att vi har inkluderat  praktiska kurser och läror som kan hjälpa dig att omplementera och internalisera kunskapen så att du kan börja din transformationsresa in i tillståndet av flow.

Säkra ditt bonuspaket till specialpris. Erbjudandet finns kvar till:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Det kompletta Flow Summit bonuspaketet

Få tillgång till hela Flow Summit-paketet så att du kan se alla videor så ofta du önskar.
Ditt köp bidrar även till att vi kan fortsätta skapa liknande gratisevent i framtiden. 

Nu för endast 97 € istället för 299 €!

Ja, jag vill gärna ta del av detta unika erbjudande!
Betala med två enkla delbetalningar nu 

Häng med i rörelsen och hjälp till att öka det kollektiva medvetandet! 

När du följer med i Yonitys rörelse gör du det möjligt för oss att fortsätta dela viktig kunskap om flow till människor över hela världen.

Ditt köp bidrar till att vi kan hålla fler event och projekt gratis så att så många människor som möjligt kan ta del av den glädje, fridfullhet och  känslan av att vara fulländad som vi alla förtjänar. 

Tidsbegränsat erbjudande: Vad som ingår i Flow Summit 2022 bonuspaket

I år har vi fyllt på med bonusar i  Flow Summit bonuspaketet för att stötta dig på din inre transformationsresa mot ett liv i flow! Missa inte denna möjlighet att ta del av bonuskurser som har blivit handplockade för att öka din upplevelse av utveckling. 

Mer än 40 timmars exklusivt videomaterial
Livslång tillgång till alla 42 summit-videor i både originalspråk och svenska undertexter och svensk röst i engelsktalande meditationer

299

Ljudfiler
Allt videomaterial finns tillgängligt som nedladdningsbara ljudfiler så att du kan lyssna till dem var och när du vill 

48

Fina miniposters
10 sammanfattande illustrationer som sammanfattar höjdpunkterna så att du kan skriva ut dem och spara som en daglig påminnelse

79

Grundkurs: Louise Hay – Att leva i överflöd
I den här onlinekursen i fem delar lär Louise Hay oss hur vi förvandlar tankar till upplevelser så att de kan läka vårt liv. Denna grundläggande kurs är fylld med praktiska övningar och spegeltekniker som du omedelbart kan börja implementera för att börja förändra ditt liv.

79

Earth Keepers Toolkit:
I detta exklusiva praktiska paket från Earth Keepers Summit 2021 illustrerar Alberto Villoldo och Marcela Lobos steg-för-steg uråldriga shamanska ritualer för att hjälpa dig att utnyttja din inre visdom och kraft. Innehåller praktiska övningar för det alldagliga livet samt en musikalisk meditationresa med Estas Tonnes.

147 €

Dr Joe Dispenza – The Power of Your Mind in Healing
I denna kraftfulla inspelning från Heal Summit, delar Dr Joe Dispenza med sig till oss vilken roll våra sinnen spelar i vår resa mot läkning, hans personliga läkningsresa och hur du också kan utnyttja dina egna helande krafter.

79

Samtal mellan Eckhart Tolle och Neale Donald Walsch
En gripande seminarieinspelning där Eckhart och Neale diskuterar Neales personliga berättelse om andligt uppvaknande, hans kreativa process och utmaningarna med att hålla sig andligt vaken i det alldagliga livet.

97

Åtkomst till Younity Swedens Commyounity i 3 månader
Commyounity är vårt splitternya forum på Younity Sweden. Det är en plats att växa tillsammans med andra människor, att stifta nya bekantskaper, gå ännu djupare i din personliga växt och framför allt en plats där DU kan skapa tillsammans med dina medmänniskor.

60 €

Karin Haglunds gröna recept
En samling av Karins mest populära recept. Lär dig laga god och nyttig mat som kan hjälpa dig att må bra i kropp och knopp. Innehåller recept för frukost, lunch, middag och fika.

49 €

Ulrica Norberg – Andas dig till ökad energibalans
Fördjupa dig inom andningsträning, ta del av de enorma hälsovinster som kan vänta dig av göra dagliga andningsövningar på endast 5-10 minuter.

49 €

Träffa Micke Gunnarsson och Lina Karlsson LIVE över Zoom
Välkommen till en stund som handlar om medveten närhet och relationer. Lyssna in visdomar, ställ alla dina frågor om kärlek till våra två talare och var med när de bjuder upp till dans….

39 €

Favoritbidragen från förra året – Kay Pollak, Agneta Sjödin och Malin Berghagen
De tre mest populära svenska bidragen från fjolårets Flow Summit. Kay Pollak, Agneta Sjödin och Malin Berghagen

97 €

Totalt värde

1113 €

Specialpris

97 €

Förhandstitt: Detta är vad du får när du köper paketet

Commyounity är vårt splitternya forum på Younity Sweden.
Det är en plats att växa tillsammans med andra människor, att stifta nya bekantskaper,
gå ännu djupare i din personliga växt och framför allt en plats där DU kan skapa tillsammans med dina medmänniskor.
När du köper Flow Summit paketet så får du exklusiv tillgång till Commyounity i tre månader.

Det kompletta Flow Summit-paketet

Få tillgång till det kompletta Flow Summit-paketet nu ich se alla videor så ofta du önskar. Ditt köp kommer även att bidra till att vi kan skapa fler liknande gratisevent i framtiden! 

Nu för endast 97€ istället för 746€!

Svårt att betala? Inga problem!

Du behöver inte oroa dig. Nu har du möjlighet att få tillgång till det kompletta Flow Summit 2022 bonuspaketet OCH allt exklusivt bonusmaterial genom två smidiga delbetalningar på 49 €!

Supporta Flow Summit-projektet!

Från vårt hjärta till ditt… Genom året har vi spenderat hundratals timmar för att kunna möjliggöra lanseringen av Flow Summit helt gratis. Vi gör det här arbetet eftersom vi får möjligheten att nå ut till hundratals människor varje år – i 14 olika länder – och dela en kollektiv upplevelse av läkning, närvaro och personlig utveckling! 

Allt detta har blivit möjligt just på grund av försäljningen av Flow Summit bonuspaketet. Intäkterna från detta bonuspaket skapar möjligheten för ett hängivet team som arbetar hela året med att skapa ett av de största andliga online-eventet helt gratis. Du kan supporta oss i vårt fortsatta arbete med att skapa framtida gratisevent samtidigt som du bidrar till din egen fortsatta transformationsresa, genom att köpa Flow Summit 2022 bonuspaket!

Frågor och svar (FAQ)

Vanliga frågor

1. Är materialet på svenska eller engelska?

Alla engelsktalande videor finns tillgängliga med svenska undertexter. Andra videor är svensktalande. De videor som innehåller engelsktalande meditationer har inspelning med svensk röst som du finner under originalvideon. 

Hur länge kommer jag att kunna se på videorna?

Du har livslång tillgång till alla summit-videor och allt bonusmaterial! Du kan se det om och om igen hur ofta och när du vill så att du kan ta till dig materialet i din egen takt och återkomma till det när du behöver det som mest!

3. Hur länge har jag tillgång till materialet?

Du har livslång tillgång till allt material!

4. Kan jag fortfarande ta del av allt material om jag väljer att delbetala?

Ja. När du väl har köpt bonuspaketet och betalat den första delbetalningen kommer du omedelbart att få tillgång till alla kurser och allt material som ingår.

5. Varför ska jag köpa videor som jag redan har sett?

För att supporta oss att skapa fler Flow Summits kostnadsfritt i framtiden. Dessutom får du exklusivt bonusmaterialsom innehåller praktiska kurser. Bäst av allt är at du kommer att ha livslång tillgång till allt material och alla kurser så att du kan återkomma till det närsomhelst, kanske vid tillfällen där du behöver det som mest.

6. Jag har fler frågor, hur kommer jag i kontakt med er?

Varmt välkommen att kontakta oss via e-post: sweden@younity.one så besvarar vi gärna de frågor du önskar ställa!

Det kompletta Flow Summit bonuspaketet

– Se alla videor så mycket och ofta du vill!
– Innehåller ALLT bonusmaterial
– OCH var med och bidra till framtida gratisevent!

Få allt detta för endast 97€!