Upplev årets flow!summit tillsammans med några av de mest kända experterna inom andlighet och personlig utveckling.

Dr Joe Dispenza

Dr Joe Dispenza är en av de mest omtalade mentorerna på senare år. Han är känd för sin förmåga att förmedla vetenskapliga begrepp till mer lättförstående på ett livligt, beskrivande och underhållande sätt. På seminarier och utbildningar över hela världen förmedlar han sin djupa kunskap om de nära sambanden mellan hjärnkemi, neurofysiologi och biologi och deras betydelse för vår hälsa.

Gregg Braden

Gregg Braden är en geovetenskapsman och författare som ser problemlösning som sitt arbetsområde. Efter att initialt ha stöttat företag i krissituationer arbetar han nu med individer för att skapa den moderna människans historia. Hans mångvetenskapliga bakgrund gör att han kan hålla jämna steg med de många av de nya vetenskapliga genombrotten. År 2003 upptäckte han intelligent information i det mänskliga genomet. Hans böcker har översatts till över fyrtio språk, och han är en av de mest inflytelserika personerna inom det spirituella området.

Bruce Lipton

Stamcellsforskaren och bästsäljande författaren Bruce Lipton ägnade år åt att forska inom cellbiologi och kvantfysik och upptäckte att våra liv inte enbart styrs av gener. Epigenetikens disciplin förändrade inte bara Dr. Liptons karriär, utan även hans privatliv. Vetenskapen hjälpte Dr. Lipton att erkänna existensen av vår ande, och han kunde inte bara förbättra sin fysiska och mentala hälsa utan också ta sin andliga utveckling till en ny nivå. Han talar både till professionella och icke-professionella publiker och uppmuntrar sina följare att förbättra sitt välbefinnande på en holistisk nivå.

Neale Donald Walsch

Neale Donald Walsch är en modern mentor för andlighet. Innan han påbörjade de välkända samtalen med Gud, utvecklade Neale ett tidigt intresse för religion och kände en djup koppling till andlighet. Han är författare till sexton böcker om andlighet och dess tillämpning i vardagen, inklusive den bästsäljande Samtal med Gud-trilogin. Han förmedlar sin djupa kunskap och förståelse för Gud genom seminarier över hela världen.

Bradley Nelson

Uppvuxen på landsbygden i Montana upplevde Bradley Nelson kraften i energi som barn när han läkte från två livshotande sjukdomar. Han började studera programmering, men efter att ha bett Gud om ett tecken för sin framtid fick han en uppenbarelse, och han beslutade sig för att studera kiropraktik för att förstå kroppens självläkande system. Därifrån utvecklade han ett system för att identifiera och frigöra instänga emotioner. Han har skapat utbildningsprogram och skrivit böcker om sina upptäckter.

Deepak Chopra

Deepak Chopra förenar kunskapen från väst med visdomen från öst som ingen annan. Som framgångsrik läkare fann han att västerländsk medicin saknade själ. Han har skrivit över åttio böcker som har översatts till trettiofem språk och har sålts i totalt 20 miljoner exemplar. Time Magazine utsåg Chopra till en av de 100 mest enastående mentorerna under 2000-talet. 

Eckhart Tolle

Eckhart Tolle föddes i Tyskland, utbildades i London och bor nu i Kanada. Han har blivit en av världens mest kända spirituella lärare och författare genom att betona nuet över det förflutna och framtiden. Med kraften i nuet kan vi komma närmare oss själva och avlägsna rädslor. Han delar inte bara sin kunskap i sina böcker och föreläsningar, utan också online på flera plattformar.

Alberto Villoldo

Alberto Villoldo var redan i mitten av tjugoårsåldern och forskade om energimedicin vid San Francisco State University när han till sist insåg att svaren på hans frågor inte kunde hittas under mikroskopet, utan bara i världen. Han bytte ut sin labbrock mot vandringskängor och begav sig in i Amazonas för att lära sig av shamaner och medicinmän där hur man kan läka emotionella sår. På detta sätt lyckades han omvandla sin egen smärta, sorg och skam till källor av styrka och medkänsla. Idag visar han andra, genom sina seminarier och sina bästsäljande böcker, hur vi kan läka och omvandla oss själva.

Marcela Lobos

Marcela Lobos är en medicinkvinna som har blivit initierad i Amazonas och Andernas helande och andliga traditioner. Hon föddes och växte upp i Chile, där hon leder schamanska resor för kvinnor för att väcka deras egen kraft, gudomlighet och visdom. Marcela är även en lärare vid Four Winds Society och är gift med dess grundare, Alberto Villoldo.

Byron Katie

Byron Katie är författaren till den bästsäljande boken The Work, där hon delar med sig av sin metod för att övervinna sina djupa kriser och mentala hälsoproblem. Fyra frågor hjälpte henne att granska sina övertygelser och återfinna glädje. I regelbundna kurser och webbinarier inspirerar hon deltagare att upptäcka svar på skavande frågor inom sig själva och att öppna sina sinnen för djupare insikter. Hennes podcast “At Home with Byron Katie” stöder också lyssnare i att tänka mer fritt.

Anita Moorjani

Anita Moorjani hade cancer och höll på att dö. Men när hon förlorade medvetandet befann hon sig plötsligt i ett rum fyllt av ljus och extas. Hon återvände till livet, och till följd av allas förvåning, inklusive medicinska experter, hade hennes cancer helt och hållet botats. Denna upplevelse förändrade hennes liv, och hon vill dela med sig av vad hon lärde sig.

Angaangaq

Angaangaq är en schaman, äldste och traditionell healer från Kalaallit Nunaat, Grönland – det enda bebodda landet i världen som aldrig har varit i krig. Redan från ung ålder förbereddes han för uppgiften att bli en shaman. Den andliga mission som hans mor gav honom är att smälta isen i människors hjärtan. Hans budskap är en andlig klimatförändring, och hans stil präglas av en särskild äkthet, värme, styrka och humor.

Andreas Goldemann

Som intuitiv kan Andreas Goldemann uppfatta disharmoni och obalans på både fysisk och emotionell nivå. I sitt arbete under över 25 år har han använt röst, sång, rörelse och reflektion för att initiera djupgående förändringar hos sina klienter. Förutom personliga sessioner, föreläsningar och workshops kan hans arbete också upplevas via video, så han förlitar sig på webbinarier och onlinekurser för att möjliggöra för ännu fler deltagare att uppleva en kraftfull självläkning.

Dr. Gabor Maté

Dr. Gabor Maté, föreläsare och bästsäljande författare, känd för sitt arbete inom området missbruk, trauma och barndomsutveckling. Istället för att erbjuda omedelbara lösningar på dessa komplexa problem, väver Dr. Maté samman vetenskaplig forskning, fallstudier och sina egna insikter och erfarenheter för att skapa ett omfattande perspektiv som upplyser och uppmuntrar människor att hjälpa sig själva och de omkring dem att läka. Numera reser han runt i världen och pratar om trauma och uppmanar alla till läkning och större medkänsla för oss själva och varandra.

Gordon Smith

Gordon Smith är ett skotskt medium som hittade sin talang som barn och har tränat på sin förmåga sedan dess. Med sitt arbete inspirerar han otaliga människor i deras personliga utveckling. Som författare berättar han om sina mest rörande och extraordinära upplevelser i kommunikation med de avlidna och delar de insikter han får från dem. Ett samarbete mellan vetenskap och spiritualitet är viktigt för honom och han demonsterar ofta sin gåva under sina workshops.

Frank Kinslow

Dr. Frank Kinslow är kiropraktor, andlig rådgivare och bästsäljande författare. Efter att ha praktiserat yoga under lång tid och mediterat i mer än två timmar om dagen utbildade han sig till lärare för Transcendental Meditation. År 2007 kunde han hitta vägen ut ur en djup personlig kris genom att upptäcka den ursprungliga källan till helande och lycka. Han skapade slutligen metoden Quantum Entrainment®. Frank undervisar nu i denna metod i seminarier och webbinarier för att lära andra människor i läkande yrken en teknik som fungerar enkelt och effektivt.

Diana Cooper

Författaren och den andliga läraren Diana Cooper fann sitt sanna syfte under en livskris när hon blev dragen ur sin kropp av en gyllene ängel och fick se många saker. Bara några år senare började hon faktiskt arbeta med änglarna och berätta om sina erfarenheter med dem. Hon för skriver om den kunskap de delar med henne – och även om andra speciella varelser. 

Lee Holden

I över 35 år har Lee Holden funnit att Qi Gong är den idealiska metoden, inte bara för att bli fysiskt friskare eller hälsosammare, utan också för att befria sinnet från stress och spänningar. Han delar konsten med denna rörelsemeditation på tv och online-workshops. Genom detta hjälper han sina elever att övervinna sjukdom och skador, sakta ned åldrandet, maximera sin energi och må bättre än någonsin.

Louise Hay

Författare, föreläsare och helare Louise Hay var en av pionjärerna inom självhjälpsrörelsen och insåg sambandet mellan kropp och själ före många andra. Hon utstrålade livsglädje och positiv energi och kunde hjälpa så många människor att uppnå det de ville i livet. Efter en stormig barndom, traumatisk ungdom och händelserik modellkarriär i New York lyckades hon äntligen hitta helande efter sin skilsmässa och dela med sig av sina metoder med kärlek och stöd. Louise gick bort 2017 vid 90 års ålder.

Howard Martin

Howard Martin är författare, föreläsare och VD för HeartMath. Sedan han grundade företaget 1991 har han rest världen runt för att sprida budskapet om HeartMaths arbete samt undervisa i metoden. Han är övertygad om att vårt hjärta är nyckeln till uppfyllelse. Genom dess intelligens kan vi ändra vår uppfattning och kontrollera flödet av våra känslor. Howard Martin gör regelbundna framträdanden på TV och radio, men delar också sina insikter genom webbinarier och på konferenser.

Scott Schwenk

Meditationsläraren Scott Schwenk tillbringade flera år av sitt liv i ett hinduiskt kloster och introducerades till tantra där. Efter det fortsatte han att utbilda sig för att bli den mästare han är idag. Hans mål är att hjälpa sökare att utforska den djupaste inre själen och leva ett liv i tillit. I sitt arbete använder Scott de grundläggande principerna för att vakna upp, växa upp, städa upp och dyka upp.

Michael Beckwith

Michael Bernard Beckwith är grundaren och andliga ledaren för Agape International Spiritual Center i Beverly Hills, Kalifornien, och en internationellt erkänd bästsäljande författare. Hans andliga tekniker är avsedda att göra deltagarna i hans kurser, lyssnarna på hans podcasts eller användarna av hans app till starka ledare i livet. Agape Center stöder även hemlösa, barn och miljöskydd.

Ruediger Dahlke

Dr. Ruediger Dahlke har arbetat som läkare, seminarieledare, författare och tränare i trettio år. Med böcker som llness as a PathIllness as the Language of the SoulIllness as a Symbol, och mest nyligen Laws of Fate – Rules of the Game for life, grundade han en holistisk psykosomatik och medvetandeteori som sträcker sig in i mytiska och andliga dimensioner.

Petra Brzovic

Petra Brzović är yogalärare och intuitiv terapeut som använder hypnosterapi och regression, bland annat, för att hjälpa sina klienter att hantera trauma. Dessutom använder hon extraordinära, holistiska metoder för att lindra eller läka kroniska sjukdomar och infertilitet. Hon är fullt certifierad och håller workshops och seminarier över hela världen, och utbildar även andra healers och terapeuter. Petras stora passion är att arbeta med själar och deras liv mellan liv.

Ken Honda

Ken Honda är Japans mest kända och inflytelserika ekonomiska expert. Hans böcker har sålts i över åtta miljoner exemplar världen över. Efter att ha intervjuat över 12 000 japanska självskapade miljonärer upptäckte han en gemensam nämnare. Att bygga förmögenhet handlade mindre om finansiell IQ (t.ex. klassiska finansiella och investeringsstrategier) och mer om finansiell EQ (vår emotionella intelligens när det gäller pengar).

Lisa Kock

Lisa har under större delen av sitt liv jobbat som naturläkare med medicinalväxter, driven av att förstå helheten och hitta grundorsaken bakom fysiska och psykiska lidanden. Nu går hon den schamanska vägen och håller bland annat kurser om medicinhjulet och hjälper människor att hitta sin unika väg mot läkning. Lisa driver ett utbildningscenter, Ayni Akademi, för örtmedicin och schamanska healingmetoder. Hon håller även hälso-retreats på Costa Rica och jobbar tillsammans med Alberto Villoldo med hans Grow a new body program.

Kay Pollak

Kay Pollak är föreläsare, författare och flerfaldigt prisad filmregissör. Bland hans filmer märks den Oscarsnominerade publiksuccén Så som i Himmelen. Han är också författare till de två bästsäljande böckerna Att växa genom möten och Att välja Glädje. Kay är från början fil.lic i matematisk statistik. Han arbetade sedan som TV-producent i många år innan han började sin karriär som filmregissör. Han har en flerårig utbildning i både psykodrama och psykosyntes. Kay är utbildad vid ”The Option Institute” i USA och är licensierad coach i ITC (Immunity to change) vid Harvard University USA.

Diamantis Koukouvinos

Diamantis Koukouvinos har under tio år studerat till läkare i Kinesisk Medicin, Naprapati och funktionell medicin. Han kallades länge för “Diamantis basketspelaren” då han spelade basket på elitnivå i Sverige och utomlands. Men som 24-åring upptäckte han att det inte var hans sanning. Idag möter han dagligen klienter i sin praktik i Stockholm och han delar frikostigt med sig av sina tips och råd för ett bättre liv via sitt instagramkonto @doctordiamantis.

Micke Gunnarsson

Micke har arbetat med inre ledarskap i över 15 år och är en trogen gäst på flow!summit. Denna gång menar han att sanning och uppkoppling är viktigare än någonsin i vår samtid. Vi går emot en tid där vi tas ifrån allt mer ”liv” och ersätter det med än mer teknik, Ai och konstgjordheter. Vad händer med oss människor i vår inre längtan? Längtan efter det som egentligen är vi, LIV? Insikter om detta låter Micke intuitivt förmedla under denna föreläsning.


Kajsa Ingemarsson

Kajsa Ingemarsson debuterade som författare i 2002 och är bland annat känd för bästsäljarna Små citroner gula, Lyckans hjul och Någonstans inom oss. Sedan debuten har hon skrivit inte mindre än 14 böcker och den 15:e, 12 nycklar till ett magiskt liv kommer ut i november i år. 2013 kom Den magiska gnistan ut som första del i Trilogin om hjärtats väg och därmed var grunden lagd till en ny plattform för Kajsas skapande. Kajsa brinner för att visa på vägar till våra inre världar. Skrivandet är ett sätt att nå ut till alla som känner att det finns mer att upptäcka och öppna sig för, men som inte alltid vet hur.

Ulrica Norberg

Ulrica är en brobyggare med en fot i vetenskap, en annan i hälsa och en tredje i filosofi vilket ger henne en unik mix av kunskap och insikt som hon gärna delar med sig av. Med världen som arbetsfält, inspirerar hon via workshops och events. Hon är initierad till den ärofyllda titeln Yogiraj; Yogamästare som bara ärats 9 västerlänningar innan henne.  Hon är även bästsäljande författare, journalist med en Masterexamen i humaniora från Stockholms universitet. 

Laura Seiler

Beskrivning kommer snart. 

Katrine Schwarz-Voss

Katrine är grundare av Younity Sweden och har drivit plattformen tillsammans med sin man Thomas sedan 2019. I grunden är Katrine journalist och har arbetat med journalistik och kommunikation inom flera medieinstitutioner och offentliga aktörer i Sverige. Men sedan hon lämnade sitt fasta jobb och liv i Sverige i 2018 har hon som mål att gå dit hjärtat drar och alltid försöka verka “outside the comfort zone”. Att inspirera, beröra och beröras är några av hennes mest starka drivkrafter.

Annika Telleus

Annika Telléus lyssnade under många år på kunder och medarbetare över hela världen för H&Ms räkning. För att våga säga upp sig och följa sitt kall – att sprida kraften som finns i att lyssna – bestämde hon sig för att börja mäta framgång i gåshud. Idag är hon en uppskattad och efterfrågad kurs- och workshopledare inom ledarskap och kommunikation. Hon har nyligen blivit framröstad till en av Sveriges 100 mest populära föreläsare. 

Jonas Lidström

Jonas Lidström är musiker, filmskapare, Reiki Master, hypnoterapeut, konstnär och intuitiv healer. Han har alltid haft en väldigt stark relation till ljud och musik men upptäckte sin energi på allvar för bara ett par år sedan, genom ett kraftfullt uppvaknande. Idag hjälper han människor att hitta tillbaka till sin energi på olika sätt.

Charlotte Pehrson

Charlotte Pehrson är terapeut och onlinecoach med specialitet högkänslighet (HSP) sedan 11 år. Hon kombinerar coaching med tekniker inom energimedicin för att hjälpa högkänsliga frigöra emotionellt bagage och programmera om negativa inre sanningar om sig själva som de fått med sig genom livet. Hon brinner för att sprida kunskap om högkänslighet och hjälpa högkänsliga att säga hej då till självtvivel, stress och överväldigande tankesurr och börja se sitt ljus och kliva in i sin kraft. 

Göran Boll

Internationellt diplomerad Yoga-meditationslärare, yogaterapeut och föreläsare, som under 90-talet tog yoga brett in i näringslivet. Han medverkade 1998-2018 i den mesta av all svensk forskning på yoga, vilket har lett till 3 doktorshattar för forskarna och till att över 360 sjukhus & vårdcentraler erbjuder Görans skapelse MediYoga till alla patientkategorier, i en utveckling där Sverige är världsledande. Detta är något som Göran har föreläst om internationellt. I dag arbetar han med I AM Yoga.

Alexandra Bylund

Alexandra Bylund är den digitala entreprenören som genom att ha vävt in mer av sin andlighet i vardagen har gjort en stor förändring i livet och entreprenörskapet. Till vardags jobbar Alexandra som sociala medier-coach och står bakom webbutbildningarna Social Media Academy och UGC-skolan. Alexandra har alltid varit en driven entreprenör som har förmågan att springa snabbt, och det inte förrän nu — tack vare andligheten som hon har börjat lyssna mer inåt, stannat upp och gett sig själv mer space och därmed även ökat intäkterna i företagen.

Charlotte Hagö

Charlotte Hagö är entreprenören i konsten att leda med hjärtat. Efter många år som uppskattad chef i näringsliv och offentlig sektor hängde hon in prestationskappan och stressen i garderoben och startade bolaget Shining Heart. Med bred och djup kunskap om vad som fungerar och inte fungerar när det kommer till människors välmående, engagemang och motivation är fokus idag att hjälpa klienter och företag att gå från tankestyrd till hjärtbaserat liv och ledarskap och förståelse för att vi är hela människor, inte huvudfotingar. I arbetet använder hon förutom professionell coachning sin förmåga att på ett djupt plan lösa upp blockeringar och triggers, för att sedan hela och förnya den inre potentialen och livsenergin med ljusspråket. För alla som är nyfikna och redo att börja utforska sitt självmedvetande finns online-kursen Hjärtats kraft i liv och ledarskap att hämta inre kraft ifrån. 

Lina & Frida Karlsson

Lina “Besjälat” Karlsson är en mångpassionerad & energifylld kreatör med dans & musik som sitt kraftfulla uttryck. Frida Karlsson ger vägledning med astrologi som huvudverktyg och agerar även som mentor för den som vill använda astrologi som vägledande verktyg. Tillsammans ger de även kurser för den som vill öva upp och komma närmare sin egen intuitiva kraft.

Säkra din plats till flow!summit 2023